Viser alle 6 resultater

  • Bobler , Danmark

    Andersen Winery – Dicover

    “Masser af cider og stikkelsbær i duft. Enormt ekstraktrig i smagen med et helt utroligt syreniveau. Kun 1,9% alkohol, men enorm vin, hvor jeg nærmest er lamslået over kvaliteten. Høj Genkøbsfaktor!”
    Rolf Madsen, VineXpressen.dk

  • Bobler , Danmark

    Andersen Winery – Kirsebær

    Stevns serveres kold til desserter som chokoladekage, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

    Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2020

  • Bobler , Danmark

    Andersen Winery – Rabarber

    Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost.

  • Bobler , Danmark

    Andersen Winery – Sigrid

    Sigrid serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.

  • Bobler , Danmark

    Andersen Winery – Solbær

    Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

  • Bobler , Danmark

    Andersen Winery Ingrid Barrique

    “Toplækker næse og helt bio-bio-agtig i duft med indslag af æble, luksusfad og gærende juice. Meget intens og let cremet med et vidunderligt syreattack. Ugens vinhit.”
    Rolf Madsen, VineXpressen.dk