-
Bobler , Danmark
Andersen Winery – Dicover
“Masser af cider og stikkelsbær i duft. Enormt ekstraktrig i smagen med et helt utroligt syreniveau. Kun 1,9% alkohol, men enorm vin, hvor jeg nærmest er lamslået over kvaliteten. Høj Genkøbsfaktor!”
Rolf Madsen, VineXpressen.dk -
Bobler , Danmark
Andersen Winery – Kirsebær
Stevns serveres kold til desserter som chokoladekage, kransekage, risalamande, konfekt og ost.
Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2020
-
Bobler , Danmark
Andersen Winery – Rabarber
Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost.
-
Bobler , Danmark
Andersen Winery – Sigrid
Sigrid serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.
-
Bobler , Danmark
Andersen Winery – Solbær
Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost.
-
Bobler , Danmark
Andersen Winery Ingrid Barrique
“Toplækker næse og helt bio-bio-agtig i duft med indslag af æble, luksusfad og gærende juice. Meget intens og let cremet med et vidunderligt syreattack. Ugens vinhit.”
Rolf Madsen, VineXpressen.dk
Danmark
Viser alle 6 resultater