Viser alle 11 resultater

 • Bobler , Danmark

  Andersen Winery – Solbær

  Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

 • Bobler , Danmark

  Andersen Winery – Dicover

  “Masser af cider og stikkelsbær i duft. Enormt ekstraktrig i smagen med et helt utroligt syreniveau. Kun 1,9% alkohol, men enorm vin, hvor jeg nærmest er lamslået over kvaliteten. Høj Genkøbsfaktor!”
  Rolf Madsen, VineXpressen.dk

 • Bobler , Danmark

  Andersen Winery – Kirsebær

  Stevns serveres kold til desserter som chokoladekage, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

  Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2020

 • Bobler , Danmark

  Andersen Winery – Sigrid

  Sigrid serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.

 • Bobler , Danmark

  Andersen Winery Ingrid Barrique

  “Toplækker næse og helt bio-bio-agtig i duft med indslag af æble, luksusfad og gærende juice. Meget intens og let cremet med et vidunderligt syreattack. Ugens vinhit.”
  Rolf Madsen, VineXpressen.dk

 • Danmark , Spiritus

  Elg G&T

  Elg Spirits nye G&T er fremstillet af den guldvindende Elg No. 1 samt tonic fremstillet af Master distiller Henrik Elsner til netop denne G&T.

  Tonicvanden er baseret udelukkende på kinabark ekstrakt, citronsyre og sukker. Den indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer. Elg Gin Tonic har små fine bobler som den fineste Champagne. Kan drikkes rent eller med en citronskive eller andet – …

 • Danmark , Spiritus

  Elg Gin No 0

  Dansk gin fra Fredensborg i Nordsjælland

  Destilleret på enebær, gulerod og koriander

  Farvet med udtræk af gulerodssaft

  Destilleret på enebær, gulerod og koriander

 • Danmark , Spiritus

  Elg Gin No 1

   Slutresultatet er en krystalklar og autentisk enebærsmag, der underbygges af, at Gin har en alkoholstyrke på 47 procent, hvad der giver bemærkelsesværdig intensitet i både duft og smag. Denne intensitet gives videre, når ginnen bruges til cocktails, og man må ikke snyde sig selv for at prøve denne nye version af Gin og Tonic, hvor enebærsmagen for alvor for lov …

  • Danmark , Spiritus

   Phantom Spirits – Beer Barrel

   Duftnoter af vanilje, karamel-chokoladefudge og bagt frugt.
   Smagsnoter af sød vanilje, cognacmarinerede rosiner og karamel-chokoladefudge.

   Som navnet antyder er rommen blevet slutlagret på brugte ølfade fra Mikkellers populære øl, Vanilla Shake, hvis fade emmer af vanilje-, kaffe- og maltnoter fra øllens lagringstid. Forinden har den melassebaserede rom ligget på brugte bourbonfade i Guatemalas tropiske klima.

   Resultatet er en dejlig sødmefuld rom med klassiske …

  • Danmark , Spiritus

   Phantom Spirits – Electric Mud

   I samarbejde med Dark Matter Coffee og Den Klodsede Bjørn har Phantom Spirits lavet en fadlagret kaffelikør-rom. Den har smagsnoter af honningmarinerede blommer, vaniljekiks, valnød og med eftersmag af kanelsukkerbagte pærer- Duftnoter af ristede skumfiduser, grillet ananas, kaffefudge, let ristet hasselnødder og kokospraline.

  • Spiritus

   Thy Whisky – Nr 14 Bøg

   Unik single malt whisky røget på bøgetræ. Vores bud på en røget whisky, som viderefører den lange nordiske tradition om røgning.

   Den forrige røgede whisky, No. 9 – Bøg, blev kåret til Europas Bedste Whisky i The Whisky Bible 2020 med ordene “...one of the most complete, complex and compelling whiskies I have tasted this year. A Danish masterpiece“.

   Nu er der …