Adagio en Bulles – Champagne Lacuisse

kr. 300,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): adagio Kategorier: ,

Beskrivelse

Adagio Champagne fra Lacuisse Frères er en elegant og harmonisk champagne, der vil glæde selv den mest kræsne champagne-entusiast. Den er fremstillet af en blanding af Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier-druer fra vingårdens egne marker på skråningerne “premier cru” i Sermiers, i hjertet af Reims-bjergene.

Adagio Champagne har en fin gylden farve med lette grønne nuancer og en livlig perlen. Bouqueten er kompleks med en blanding af blomster- og frugtnoter, der åbner sig for en lang og intens finish. Smagen er blød og delikat med noter af citrusfrugter, grønne æbler og en let krydret tone.

Adagio Champagne er fremstillet med en naturlig og bæredygtig tilgang, da vingården er certificeret som bæredygtigt landbrug i Champagne (VDC) og høj miljøværdi (HVE). Ingen bisulfit er tilsat under degorgeringen, og champagnen har lagret i kælderen i mindst fire år for at opnå optimal kompleksitet.

Server Adagio Champagne som en aperitif til en festlig begivenhed, eller kombiner den med en fin fiskeret eller en let salat. Uanset hvad, vil denne champagne være et imponerende og smagfuldt valg.

SERMIERS, classified 1er Cru village
Blend : 70% Meunier – 20% Pinot Noir – 10% Chardonnay
Main harvest year : 2018
Reserve wines : 45% from 2016-2017
Vinification : in stainless steel vats, with malolactic fermentation
Ageing after disgorging: 6 months
Dosage: 9 gr/l.