Andersen Winery – Solbær

kr. 249,00

Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

På lager

Varenummer (SKU): 10070 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ben A er en sød mousserende solbærvin. Ben A fremstilles af håndsorterede danske solbær af sorten Ben Alder. De danske solbær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Solbærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden solbærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 18 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Ben A til en mousserende dessertvin.

Guld ved International Food Contest 2018
Finalist ved Salling Food Awards 2018
Guld ved International Food Contest 2017
Guld ved International Cider World 2017
Guld ved International Food Contest 2016

Yderligere information

Land

Flaske størrelse

0,75 liter

Årgang

2019

Kategori

Bobler

Du kunne også være interesseret i...

 • Bobler , Danmark

  Andersen Winery – Dicover

  “Masser af cider og stikkelsbær i duft. Enormt ekstraktrig i smagen med et helt utroligt syreniveau. Kun 1,9% alkohol, men enorm vin, hvor jeg nærmest er lamslået over kvaliteten. Høj Genkøbsfaktor!”
  Rolf Madsen, VineXpressen.dk

 • Bobler , Danmark

  Andersen Winery Ingrid Barrique

  “Toplækker næse og helt bio-bio-agtig i duft med indslag af æble, luksusfad og gærende juice. Meget intens og let cremet med et vidunderligt syreattack. Ugens vinhit.”
  Rolf Madsen, VineXpressen.dk

 • Bobler , Danmark

  Andersen Winery – Sigrid

  Sigrid serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.

 • Bobler , Danmark

  Andersen Winery – Rabarber

  Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost.