Bayou Mardi Gras XO Rum

kr. 849,00

Rommen dufter særligt af stenfrugt såsom abrikos, blomme og fersken, blandet med varme krydderier og brændt egetræ samt et hint af sød sherry. Smagen er fed, fyldig og meget kompleks med en flot, naturlig sødme.

Kun 1 tilbage på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bayou Rum er en amerikansk rom fra sydstaten Louisiana. Bayou Distillery ligger i byen Lacassine og blev etableret af tre venner tilbage i 2013. Deres rom er produceret på lokal sukkerrørsmelasse, destilleret på små batch-destilleringsapparater og modnet på amerikanske egetræsfade via solera-systemet, kendt fra sherry-produktion. Destilleriets masterblender er den unge romkomet Reiniel Vicente Diaz, som har rødder i den cubanske og dominikanske romproduktion.

Bayou Louisiana XO Mardi Gras Rum er en modnet rom, som har ligget på brugte bourbon-tønder i op til seks år, og som slutteligt er modnet i brugte sherry-tønder. Den høje varme i Louisiana påvirker modningen af rommen i en meget positiv retning, og giver hurtigt rommen en meget moden smag. Dette kommer til udtryk i oplevelsen af rommen som er blød, afrundet og kompleks, med en yderst velintegreret alkoholfornemmelse.