Bayou Single Barrel Rum

kr. 399,00

Rommen dufter krydret af røde bær, let krydret, figner – derudover tropisk frugt og brændt egetræ. Smagen er fed, fyldig og meget sødmefuld uden tilsat sukker. En fantastisk rom.

Kun 2 tilbage på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bayou Louisiana Single Barrel Rum er en modnet rom, som har ligget på brugte rødvins-tønder i 3 år. Denne rom er modsat de øvrige aftapninger i serien ikke modnet på solera-systemet. Bayou Distillery ligger i byen Lacassine i sydstaten Louisiana og blev etableret af tre venner tilbage i 2013. Deres rom er produceret på lokal sukkerrørsmelasse, destilleret på små batch-destilleringsapparater og modnet på amerikanske egetræsfade via solera-systemet, kendt fra sherry-produktion. Destilleriets masterblender er den unge romkomet Reiniel Vicente Diaz, som har rødder i den cubanske og dominikanske romproduktion.

Den høje varme i Louisiana påvirker modningen af rommen i en meget positiv retning, og giver hurtigt rommen en meget moden smag. Dette kommer til udtryk i oplevelsen af rommen som er blød, afrundet og kompleks, med en yderst velintegreret alkoholfornemmelse. Rommen er modnet på gamle rødvinsfade, som tilfører en tydelig frugt til smagen.