Càrn Mòr Glen Keith 2013 Oloroso Sherry Cask 8 Year Old Speyside Whisky

kr. 700,00

Glen Keith 2013 fra Càrn Mòr er modnet i oloroso sherry-tønder og tappet ved 47,5 % alkohol

Ikke på lager

Varenummer (SKU): CMSL008 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne single-batch single malt-whisky stammer fra Speyside-regionen i Skotland, og er blevet destilleret på det højt agtede Glen Keith Distillery. Glen Keith, grundlagt i 1960, er kendt for at lave en let og frugtig single malt whisky. Glen Keith 2013 fra Càrn Mòr er modnet i oloroso sherry-tønder og tappet ved 47,5 % alkohol. Denne whisky er tappet i Càrn Mòr’s Strictly Limited-serie og findes kun i 1816 eksemplarer.

DETALJER OM WHISKY:

Whiskytype: Single malt
Destilleret: 2013
Aftappet: 2022
Alder: 8 år
Fadtype: Oloroso Sherry Cask
Alkohol: 47,5 %
Smagsnoter: Hjemmebagt honningkage med sød og koncentreret sukkerrørsmelasse.

Strictly Limited er Càrn Mòr-seriens yngre udgaver. Disse whiskyer er alle tappet ved 47,5 % og består typisk af en mindre fadsammenlægning. I serien er der tidligere blevet tappet whisky fra Ardmore, Glen Ord, Bunnahabhain, Benrinnes, Ben Nevis, Pultney, Caol Ila, Benriach, Mortlach og mange flere.

I serien af Càrn Mòr Single Malt Scotch Whisky finder du unikke single batch / single cask whiskyer fra klassiske single malt-destillerier rundt om i Skotland. Hver udgivelse er strengt begrænset til få hundrede flasker, og når disse er udsolgt, så kommer der ikke mere. Càrn Mòr er opkaldt efter et smukt bjerg i den nordvestlige del af det skotske højland, og som rager 829 meter op over havets overflade.