Càrn Mòr Linkwood 2013 Bourbon Barrel 8 Year Old Speyside Whisky

kr. 650,00

Càrn Mòr’s Strictly Limited-serie og findes kun i 937 eksemplarer.

På lager

Varenummer (SKU): CMSL007 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne single-batch single malt-whisky stammer fra Speyside-regionen i Skotland, og er blevet destilleret på det højt agtede Linkwood Distillery. Linkwood, grundlagt i 1821, er kendt for at lave en frisk single malt whisky. Linkwood 2013 fra Càrn Mòr er modnet i first fill bourbon-tønder og tappet ved 47,5 % alkohol. Denne whisky er tappet i Càrn Mòr’s Strictly Limited-serie og findes kun i 937 eksemplarer.

DETALJER OM WHISKY:

Whiskytype: Single malt
Destilleret: 2013
Aftappet: 2022
Alder: 8 år
Fadtype: First fill bourbon
Alkohol: 47,5 %
Smagsnoter: Modne, saftige frugter svøbt i vaniljecreme.

Strictly Limited er Càrn Mòr-seriens yngre udgaver. Disse whiskyer er alle tappet ved 47,5 % og består typisk af en mindre fadsammenlægning. I serien er der tidligere blevet tappet whisky fra Ardmore, Glen Ord, Bunnahabhain, Benrinnes, Ben Nevis, Pultney, Caol Ila, Benriach, Mortlach og mange flere.

I serien af Càrn Mòr Single Malt Scotch Whisky finder du unikke single batch / single cask whiskyer fra klassiske single malt-destillerier rundt om i Skotland. Hver udgivelse er strengt begrænset til få hundrede flasker, og når disse er udsolgt, så kommer der ikke mere. Càrn Mòr er opkaldt efter et smukt bjerg i den nordvestlige del af det skotske højland, og som rager 829 meter op over havets overflade.