D’equerre – Domaine Frédéric Agneray

DKK 185,00

Bondemandes drug. Den lyse most der glider så let. Simpelt som bare pokker, men levende og givende. Drik og bliv glad!

Houlberg skriver: https://houlberg.it/?p=61141

I glasset er det en let, lys og fin transparent vin, blot her lidt smågrumset og uklar og – gud forbyde det – næsten helt roséfarvet. Det er klart naturvin, men næsen stikker på ingen måder af, men har en fin, sart, lys aroma med både rabarber, hindbær, ribs, tør lerjord, lyse blomster, solcreme, fennikel, bladselleri og nogle røde, syrlige små bolsjer … vildt lækker duft.

Smagsmæssigt er det også interessant. Vinen har en meget spinkel, benet næsten anoreksi undervægtig krop, utrolig let med en masser af lys syre, citronsyre, jernagtige noter og fortyndet saftevandagtig, let feminin tyngde. Skal man komme med en anke, så mangler vinen måske blot en smule nosser eller bundtræk, men for pokker hvor er det frisk, letdrikkeligt og  letfordøjeligt. Lad os få lidt sol og varme, hvor jeg så drikke spandevis af denne vin på min terrasse … eller indenfor … eller i kælderen eller på loftet … til enhver tid.

Kun 2 tilbage på lager

Title Range Discount
Bland 6 flasker vin og få 10 % 6 + 10%
Varenummer (SKU): 10033 Kategori:

Beskrivelse

Vinbonde: Frédéric Agneray
Område: Sabran, Rhone
Terroir/Jordbund: Sand og ler.
Drue: 80% Grenache og 20% Roussanne.
Årgang: 2019
Type: Rødvin
Dyrkning: Økologisk certificeret.
Fremgangsmåde: Vinen består af 3 dele. Et fad Grenache, direkte pres, et fad Grenache med 5 dages maceration og et fad Roussanne med direkte pres. Vinene er samlet på tank i vinteren 2019 og vin frigivet i maj 2020.
Selvfølgelig ufiltreret og endeligt flasket uden tilsætning af snavs.

Yderligere information

Årgang

2019

Drue

Grenache, Roussane

Flaske størrelse

0,75 liter

Kategori

Rødvin

Land

Vin område

Rhône