Domaine Joseph Scharsch – Crèmant D’Alsace Chardonnay

kr. 150,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Domaine Joseph Scharsch er en familieejet vingård beliggende i hjertet af Alsace i Frankrig. Vingården har en lang historie, der går tilbage til 1762, og har i dag specialiseret sig i produktionen af Crèmant d’Alsace – den alsaciske udgave af mousserende vin.

Cuvée Chardonnay er en af ​​vignettens mest fremragende mousserende vine og er lavet af 100% Chardonnay-druer fra deres egne vinmarker. Denne Crèmant d’Alsace er en vin med en lys strågylden farve og fine perler, der opstår takket være den traditionelle flaskefermenteringsmetode, der bruges i produktionen.

Næsen er subtil og diskret med noter af frisk frugt, hvide blomster og brødskorper. Smagen er let og frisk med fine noter af grønne æbler og pære, og en afslutning, der er fyldt med mineralitet og friskhed.

Cuvée Chardonnay er en perfekt ledsager til aperitif eller som en elegant følgesvend til lette fiskeretter, skaldyr eller frisk frugtsalat. Dette er en eksemplarisk Crèmant d’Alsace, der afspejler Domaine Joseph Scharschs engagement i at producere mousserende vine af høj kvalitet i Alsace-regionen.

Yderligere information

Årgang

2019

Drue

Chardonnay

Flaske størrelse

0,75 liter

Kategori

Bobler, Økologisk

Land

Vin område

Alsace