Emperor Deep Blue “Palo Cortado Sherry” Finish Rom

kr. 1.499,00

Rommen stammer fra Mauritius og er tappet ved 40 % alkohol, og er kun tappet i 1250 eksemplarer. I duften tilbyder rommen en utrolig lækker frugtighed samt dadler og karamelisteret rørsukker. Smagen tilbyder både mango, fersken og dybe, mørke noter af fad. 

Kun 1 tilbage på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Fra Emperor finder du her en ganske særlig og atypisk aftapning, som har modnet hele seks måneder på 60 meters dybde ud for Ushant Island, Brittany i Frankrig. På flaskens yderside finder man tydelige spor efter dybhavsmodning, hvor den på bunden af havet har ligget under et tryk på hele syv bar, hvilket svarer til syv gange så meget som det atmosfæriske tryk. Den seks måneder lange flaskemodning har resulteret i en aromatisk og frisk frugtighed samt en bedre balance på smagen. Der findes i øjeblikket to forskellige udgaver i ”Deep Blue”-serien herunder Château Pape Clément Wine Finish Rum og Palo Cortado Sherry Finish Rum.

Inden rommen sænkes ned i dybet modtager den modning på brugte amerikanske whiskeytønder samt en ekstra modning på brugte palo cortado sherry-tønder.