Saint Amour – Mommessin

kr. 200,00

Elegant Gamay Beaujolais med intens rødviolet farve, skøn duft af kirsebær. Blød, dejlig syrer og en eftersmag af kirsebær der giver en dejlig harmoni, behaglige tanniner der giver en god struktur og en dejlig eftersmag.

På lager

Varenummer (SKU): BS1217736 Kategorier: ,

Beskrivelse

Mommessin blev grundlagt I 1865 og med Philippe Bardet som 5. generation af Mommessin familien, er de nu et af de størte vinhuse i Bourgogne. Firmaet holder til i Quincé efter mange år i Mâcon regionen.

Mommessins vine er en forening af det bedste af to verdner: Bourgognen og Beaujolais. Det gør at vinene både har den skønne friskhed fra Beaujolais, men samtidig har potentialet i forhold til lagering som Bourgogne. Teknikkerne er gået i arv gennem generation, samtid med man i dag har kombineret det med moderne teknologi hvilke giver nogle vine som er lavet med godt gammeldags håndværk og moderne fremstillings metoder.

Druerne, der er håndplukkede i september, fra vinstokke på ca. 40 år. Den kommer fra Grand Cru kommunen Saint-Amour, som er en del de 10 Grand Cru kommuner i Beaujolais.

 

 

Yderligere information

Årgang

2019

Drue

Gamay

Flaske størrelse

0,75 liter

Kategori

Rødvin

Land

Vin område

Beaujolais

Du kunne også være interesseret i...