Terre de Quarante 2017 – Chateau Nadal Hainaut

kr. 165,00

Måske den bedste rødvin i vores import…

På lager

Varenummer (SKU): Terre-de-quarante Kategorier: ,

Beskrivelse

Chateau Nadal Nainaut er et af de nye vinhuse i vores portefølje og vi har set frem til at handle med dem og deres vine. Jean Marie Nadal er 5 generation på godset som har 43 hektar beplantet ved vinstokke, hvor druetyperne er: Chardonnay, Centennial Carignan, Muscat Petit Grain & Muscat d’Alexandrie, Syrah, Grenache Noir, Grenache Gris, Cabernet-Sauvignon, Merlot, Macabeu.

Som ejer og winemaker Jean Marie Nadal siger: Vi har altid arbejdet med vinstokke som bæredygtigt landbrug, men i 2010 konverterede vi gården til økologisk landbrug, dens virkning var betydelig, lige så meget på biodiversitet som på vinstokke. I dag er vi vidne til, at fuglearter og insekter vender tilbage til godset. Vi lægger al vores vilje til at arbejde med jorden med den største respekt for de levende.

Denne “Premium” cuvée er en blanding lavet af et udvalg af vingårdens bedste Syrah- og Grenache Noir-vinstokke, der er modnet i franske egetønder i 12 måneder. Efter en streng udvælgelse udtages høsten og trædes derefter. Druerne vinificeres på en traditionel måde ved kontrolleret temperatur. Alkoholisk gæring finder sted i kar, og derefter lagres vinen på franske og tit også amerikanske egetønder i 12 måneder. Druesammensætningen er Syrah 70% – Grenache Noir 30%

Yderligere information

Årgang

2017

Drue

Grenache, Syrah

Flaske størrelse

0,75 liter

Kategori

Økologisk, Rødvin

Land

Vin område

Roussillon